Webredaktør Per-Erik Skramstad

Ansvarlig for Ludvig Skramstads hjemmeside er Per-Erik Skramstad.

Per-Erik SkramstadJeg har lang erfaring med å skrive for web og administrere nettsteder, både for meg selv og andre. Mine største (og mest lærerike) prosjekt er de egenutviklede nettstedene Wagneropera.net og Korrekturavdelingen.no.

Jeg er lidenskapelig opptatt av Richard Wagners operaer, Sicilia, Svalbard, filmkunst og fotografering (insekter, edderkopper, golf, fugler osv.).

Jeg er også forfatter, og forfattersidene mine finner du på www.pererikskramstad.no.

Sicilia

Mitt siste prosjekt handler om Sicilia. Mine bilder fra Sicilia kan du se på Wondersofsicily.com

Domkirken i Siracusa.

Gravstøtter og rettskrivning

I det siste har jeg jobbet med å markedsføre gravstøtter i grenselandet mellom design og kunst (Gjenskinn gravminne). Korrekturavdelingen.no har jeg bygget opp fra grunnen. Jeg har stått for innhold, struktur, design, redesign, kundebehandling, administrering etc. Det er et kjempeprosjekt som har lært meg mye om innholdsproduksjon, hvordan man kommuniserer på nettet, om søkemotoroptimalisering og webdesign. Nettstedets suksess er først og fremst at det dekker et stort behov og har et solid innhold som mange ønsker å lenke til. Dette er med på å gi nettstedet meget god synlighet i søkemotorene. Korrekturavdelingen er mitt referanseprosjekt. På relativt kort tid har Korrekturavdelingen fått mange tusen tilhengere på Facebook.

Arbeidet mitt variert fra enkel webdesign, innholdsproduksjon, oppbygging av nettsteder, fotografering, rådgivning, søkemotoroptimalisering, Facebook-annonsering, AdWords-kampanjer og administrering av nettsteder. Jeg har både store og små kunder.

 

 

Send meg gjerne tilbakemeldinger!

www.ludvigskramstad.no er utviklet av Per-Erik Skramstad / Webkommunikasjon.no